.jpg)
25. april kl 1800-2100
Klassisk tapas
Nyt Restaurant Varde sin klassiske tapasbuffè, nøye samansett av kjøkkensjefen sine favorittar.
På menyen finn du både kalde og varme delikatesser som:
Tortilla de patatas, bruschetta og tomatsalat med ferskost og basilikum, sticky chicken wings, potet bravas og asiatisk pork belly.

Fredag 23. mai kl 1800
Steakhouse med Roy
Tidlegare har Roy imponert gjestane ved Restaurant Varde med sin storfebuffèè og Texas BBQ. Denne gongen tek han det til eit nytt nivå med Steakhouse som tema.
Roy er ein av dei mest anerkjende kjøttentusiastane på Sunnmøre, kjend for sin lidenskap, kunnskap og presisjon.
Det blir lova ein fyrsteklasses Steakhouse-buffèè, nøye komponert av Roy og kjøkkenteamet ved Havila Hotel Ivar Aasen. Du vil då få smake på ulike stykningsdelar, perfekt laga og servert med klassisk tilbehøyr som høyrer heime på eit ekte steakhouse.

Tid: Buffè frå kl. 1800–2100 (kom når det høver best!)
Pris: 595,- per person | 0-4 år: gratis | 4-12 år: halv pris
Ting bord no for å sikre deg plass her
Other Posts

Kunstutstilling Sylvi Aambø- Livsreise i fargar og energi- salsutstilling //Kunsthuset

Festivalar I ØRSTAVOLDA 2025
